pátek 24. října 2014

Gorjuss


Už několik dní přemýšlím, jak vám představit sběratelské panenky Gorjuss.

Panenky Gorjuss jsou půvabné sběratelské látkové panenky, vysoké 35,5cm. Jejich autorkou je Suzanne Woolcott, mladá výtvarnice, která pochází ze Skotska.



Dále se ještě vyrábí sběratelské figurky, velké asi 15cm. Motiv panenky Gorjuss se však objevuje na široké škále věcí. Je to na oblečení, kabelkách, peněženkách, diářích, na hrnečcích a určitě jsem nevyjmenovala vše. Toto vše prodává firma SANTORO z Londýna a některé věci se dostanou i u nás. Jestli se chcete podívat na nabídku firmy Santoro, zde je adresa http://www.santoro-london.com/shop/collections/gorjuss/. A zde jsou stránky autorky http://www.suzannewoolcott.co.uk/
Panenky se mi moc líbí a už jsem viděla na internetu i jejich háčkovanou podobu a chtěla bych panenku také zkusit uháčkovat. Nedávno jsem objevila na Fleru povlak na malý polštářek s motivem této panenky a neodolala jsem a povlak jsem si objednala a tady je.


Myslím, že by to mohl být i námět na dárek pro malá děvčátka, ne?

Na závěr tohoto článku se chci omluvit, pokud budou některé informace nepřesné. Bohužel neumím anglicky a tak používám překladač Google a někdy jsou to překlady, že mi uniká smysl.