pátek 13. dubna 2018

Lammily

Většinou mi chvíli trvá než se pochlubím s novým přírůstkem do sbírky. Ten dnešní vám ukážu hned. Je to panenka Lammily.



Myslím, že většina sběratelek panenek o Lammily slyšela nebo dokonce viděla její fotografie. Panenku vytvořil v roce 2014 americký designer Nickolay Lamm. Vytvořil ji podle průměrných reálných proporcí devatenáctileté dívky. Panenka má pohyblivé ruce v loktech a zápěstích, nohy v kolenou a kotnících. V loktech a kolenou je skrytý kloub. Jméno má složené z příjmení Lamm + family= Lammily. K panence lze koupit samolepky s pihami, tetováním, jizvami, škrábanci nebo striemi a akné. Nehodlám jí něčím takovým zdobit. Koukneme se na tu moji.



Panenka byla zabalena ve dvou krabicích.


Je tu i certifikát.


A je tu Lammily. Byla přidělaná jen dvěma drátky, tak nebylo obtížné ji z krabice vysvobodit.


Panenku jsem si nejprve prohlédla a pak jsem ji chtěla vyfotit, ale ouha. Panenka nechtěla stát a padala na nos. Tak přišel na řadu stojánek.


Posadit šla, sice jí v tom trochu bránily riflové kraťasy, ale nakonec seděla.


Jedna fotka s Barbie baculkou pro porovnání.

Našla jsem fotografii nahé Lammily s Barbie, nevím z kterého roku Barbie je.



Pak se mi podařilo Lammily zout, šlo to ztěžka a měla jsem obavy, abych jí neutrhla chodidla. Zatím je bosá a budu pátrat po jiných botičkách, které by obula. Popelka to zrovna není.Mrkající

Jaký z ní mám pocit? Líbí se mi. Má pěkné vlásky, je v nich jemný melír. Když jsem dopoledne fotila, bylo zataženo a tak by to nebylo vidět. Po chvíli se mi ji podařilo i postavit, ale s pokrčenými koleny, to je jediná vada, kterou jsem našla. Určitě ji vezmu ven a nafotím v přírodě.

Vím, že se tahle panenka nebude líbit všem. Milovníci krásných, štíhlých Barbie nebudou asi jejími fanoušky. Pro mně je Lammily dalším zajímavým přírůstkem do sbírky. Z Pinterestu jsem si vypůjčila pár fotografií s bezvadnými outfity a Lammily to na nich moc sluší. Posuďte sami.


Ve sportovním se mi líbí, tenisky jsou bezvadné.


Tahle má světlé vlásky, ale myslím, že je převlasená.




Líbí se mi i jako zrzečka.


Sluší jí mini sukně.....


i dlouhé sukně.



A jedna fotka s tetováním

V roce 2016 byl vyroben i chlapec, aby Lammily nebyla sama. Fotografie je také vypůjčená.


Na závěr, certifikát je malovaný a moc se mi líbí.



To je pro dnešek vše a přeji všem krásné jarní dny.Usmívající se