neděle 7. ledna 2018

Mong

Čas hrozně letí, nedávno jsme se chystali na Vánoce a oslavy nového roku a už je to za námi. A nastal i čas pro můj první článek v roce 2018. Chtěla bych vám představit panenku, která byla mým narozeninovým a částečně i vánočním dárkem.

V loňském roce jsem oslavila kulaté narozeniny a tak jsem si říkala, že bych si k nim mohla dát krásnou BJD panenku. Nakonec padla volba na malou Mong od Secretdoll. Panenku jsem objednala a nastalo pár týdnů čekání. Na konci října byla panenka doma.


Měla jsem štěstí a celnicí prošla bez placení.



Vždy obdivuji, jak jsou panenky krásně zabalené.



A je tady, ještě jako malý ufonek.


Tady je ještě bez face-upu. O ten jsem tentokrát poprosila moc šikovnou Renátu Řehovou. Ta měla hodně práce a na malou Mong přišla řada v prosinci. Česká pošta mi připravila pár perných chvilek, protože balík do ruky šel týden. Naštěstí se maličká neztratila a skončila na místě určení.
Renátka je úžasná, Mog byla do Vánoc doma.


Obdivuji její krásnou malbu. Renáta jí ještě vyměnila očka za menší a pro panenku vhodnější a upravila jí klouby, nejvíc to potřebovala hlavička. Vzhledem, že je k tělíčku velká, tak pořád padala.


Moje malé zlatíčko.


Kdo znáte Renátu, tak víte, že umí panenky nejen krásně namalovat, ale i nafotit. Doufám, že se ně mně nebude zlobit, když vám její dvě fotografie Mong ukážu.


Než jela Mong k Renátce, tak jsem jí upletla šatečky a čepičku. Pravda, ta má zvláštní tvar a manžel konstatoval, že vypadá jako citrón. Mně se v ní moc líbí.


Je nádherná, nemůžu se na ni vynadívat. Teď ještě musím sehnat vhodnou paručku, aby pořád nebyla jako malý citrónek.