sobota 10. ledna 2015

Přeměna panenky

Před pár dny jsem dostala mail od Šárky ve kterém mi představila novou panenku - Huga. Šárka stále pilně tvoří na panenky i pro ně. Panenku Bassak - Julianne přetvořila na kluka jménem Hugo.


Tady je zelenooká rudovláska Julianne.


Šárka panence změnila obličej, vlásky a panenka dostala i nové tělíčko a na světě je Hugo. Myslím, že změna panence prospěla a kluk Hugo se mi velice líbí.


Hugo má novou mikinu s kapucí a krásné lacláčky, ty se mi tedy moc a moc líbí. Od Ježíška dostal kolo, v ruce drží magickou tabulku a kočičku malovala také Šárka. Jsem moc ráda, že Šárka souhlasila s uveřejněním a já doufám, že to není naposledy, kdy vám budu moci ukázat, co tvoří.

Novoroční Giveaway

Dobrý večer, dnes se konečně dostávám k tomu, abych vložila nový článek. První pracovní týden v novém roce byl dost náročný, tři dny jsem byla v práci přesčas a večer už nebyly síly a chuť psát.

Jak víte, přihlásila jsem se do losování o krásnou, ručně šitou utěrku na blogu u Ivy a k mému překvapení jsem ji vyhrála. Výhru už mám doma a tak se s ní mohu pochlubit.


Utěrka je moc pěkná a současně s ní vám mohu ukázat ještě jeden dárek od Ježíška, krásnou soupravu konvičky a šálku.


Vařím si do konvičky zelený čaj, který mám ráda a můžu ho popíjet třeba při psaní na blog. Ivě děkuji, mám z výhry velkou radost.