neděle 19. dubna 2020

Stěhování....

Stěhování určitě zažil každý z Vás a tak víte, že to není nic příjemného. Já se stěhovala jen 2X (zatím) a bohatě mi to stačilo. Když jsme se před lety stěhovali z jednopokojového bytu, tak jsme se divili, co se tam všechno vešlo.

Dnešní stěhování je jiné. Svůj blog mám od září 2014. Neustálé problémy s fungováním blogu mi začaly čím dál víc vadit, navíc jsem nechtěla přijít o články, které jsem za tu dobu napsala. Ať to je pátrání po původu panenek nebo výlety, které mám moc ráda a vím, že si je tady mohu připomenout. A také o Vaše milé komentáře. Takže jsem si s pomocí založila blog nový a doufám, že se mi s pomocí podaří přestěhovat i články z tohoto blogu.
Kde mne najdete? https://ruzena57.blogspot.com/ Dnes jsem zkusila napsat první článek

Malé radosti ....

Jsem trémistka a i dnes mám trému. Píšu poprvé článek na nový blog a doufám, že to zvládnu a nezklamu Vás všechny, kteří jste za mnou na starý blog chodili.
Vendy uveřejnila výzvu, abychom napsali jakými malými radostmi si zpříjemňujeme život v době koronaviru. Že to teď nemáme lehké nemusím popisovat. Také se snažím nějak si zpříjemnit život. Celý týden jsem se snažila nafotit to, co mě těší.



Hned z kraje týdne rozkvetla voskovka. Její krásné květy jsou opravdu jako voskové. Někdo nemá rád jejich "vůni".


Ve středu jsem musela do lékárny pro léky na E-recept a s mužem jsme to spojili s nákupem v Kauflandu. Miluji maliny a tak jsem si je dopřála. Navíc jsme měli ten den výročí svatby, tak proč si neudělat radost. Žádná oslava se nekonala, jen jsem nám koupila větrníky ke kafíčku. Jen kytička se nekonala, ve spěchu, abychom byli co nejdřív pryč, na ni manžel zapomněl. A já vlastně také.




Napravil to ve čtvrtek, když šel do bytu rodičů zkontrolovat schránku, protože Baker nevzal na vědomí přes dvě upozornění, že tchán zemřel a stále mu posílají nabídku zboží. Před domem kvetly narcisky, které tam děda ještě zasadil a tak jich pár "uloupil" a donesl mi je. Mám tak hezkou vzpomínku na tchána, který byl vášnivým zahrádkářem. 





Poslední malou radostí byla nová panenka do sbírky. Je to Barbie BMR 1959 s tváří Millie. Už se těším až ji vezmu s námi na výlet.
A k radostem tohoto týdne patří určitě i déšť, který trochu zalil.