pátek 24. dubna 2020

Cestou na nákup

Dnes to bude jen pár fotek, které jsem udělala cestou na nákup. Někteří z vás už ji znají. Šla jsem jen na Lidl, ten je blíž. Fotila jsem telefonem. Vzala jsem to kolem školy, kde kvetou magnólie, tu větší růžovou poznamenal mráz a tak jsem ji nefotila.




Bílá magnólie krásně kvete a na malé růžové je pár poupat a jeden pěkný květ. 


Sešla jsem schody, v malé zahrádce u tělocvičny kvete stromeček, nevím jaký.


Rovnou za nosem jdu k Lidlu.



Další fotografie jsem neplánovaně pořídila cestou domů. Vracela jsem se opět kolem školy obtěžkaná dvěma nákupními taškami a kabelkou. Najednou jsem uviděla na trávníku straku, která tam něco zobala. V tu chvíli jsem litovala, že nemám foťák. Straku z blízka se mi ještě nepodařilo vyfotit. Jsou to potvůrky mazané. Tahle mi přeběhla přes cestu a vydala se po trávníku nahoru. Nedalo mi to a rozhodla se, že to zkusím. V jedné ruce jsem měla tři kabely a druhou rukou jsem lovila telefon a modlila se, aby mi neupadl na zem. Svítilo sluníčko,  takže jsem poslepu naťukala PIN a zkusila jsem milou straku nafotit. Popocházela jsem po chodníku blíž a blíž. Milá straka si sedla na zábradlí. Pak uznala, že už jsem moc blízko a frrrrnk a byla pryč. Tady je výsledek.




Byla jsem od ní hodně daleko, není skoro vidět. Skusila jsem udělat výřez z fotek.




Teď vidíte, že tam je.😉 Občas si říkám, že jestli mě někdo pozoruje, tak si řekne, že jsem baba praštěná. Když mě něco zaujme, tak fotím a zapomenu na svět kolem mně. Vyfotit straku byla dnešní radost. 🌝