sobota 27. června 2015

Dee......

Přeji vám hezký sobotní podvečer. Konečně jsem se dostala k tomu, abych napsala nový článek. Pár dní jsem byla bez počítače, protože mu odešel zdroj a také nebylo tolik času.

Dnes vám představím dvě nové panenky ve své sbírce. La Dee Da je řada módních panenek, které vyrábí od roku 2012 společnost Spin Master. Panenky mají dokonce i své stránky http://www.ladeeda.com/, kde se o nich dozvíte více. Jednou ze čtyř panenek je Dee a tu mám nyní ve své sbírce.
Tady je ještě zabalená. Má svůj stojánek.



Tady vám ji trochu představím. Dee je taková malá návrhářka, však má na levé ruce jehelníček. Má ráda červenou barvu a má malého pejska, štěně Le Bun. Jejími kamarádkami jsou Tylie, Cyanne a Sloane.



Dee ještě měla malou papírovou kabelku a v ní byly tři malinké samolepky. No a na visačce je její štěňátko, škoda, že není součástí balení.


Další panenkou je malinká upírka.

Shodou okolností je také z řady čtyř sběratelských panenek. Bohužel víc informací jsem nenašla, myslím si jestli nemají něco společného s Monster Hight. Budu moc ráda, jestli některá z vás o nich má více informací a napíše mi je.


Každá panenka má své zvířátko. Ta moje má sovičku, je na fotce s Dee.

Půjčila jsem si fotku od Axis Toys, kde panenky prodávají.


Panenka měří 11,5 cm a já skleróza jsem ji vyfotila bez sovičky.




Tady jsou obě holky i se sovičkou. Doufám, že se vám panenky budou líbit a jaké jméno dáme té maličké?