středa 23. září 2015

Dárek

Přeji všem hezký podzimní večer. Už delší dobu jsem nepřinesla novinky od Šárky. Nedávno mi poslala fotku panenky, kterou ušila pro svou kamarádku. Panenka je už předaná a tak vám ji můžu ukázat. Šárka si na ni sama udělala střih.


Panenka měří kolem 38 cm. Moc se mi líbí, velice se Šárce povedla a obdivuji ji, jak je šikovná. Docela by mě zajímalo jak se panenka jmenuje. Třeba nám to majitelka prozradí.

Není jedinou panenkou, kterou v poslední době Šárka ušila.


Další panenkou je Rika, kterou ušila podle panenek Blythe. Šárka je miluje (já také). Háčkovanou Blythe už jsme viděli a teď je tu šitá panenka. Panenka má kostru z drátu a tak je ohebná, dokonce se dá točit hlavičkou. Jen očka nejsou pohyblivá, ale to vůbec nevadí. Sama panenku i oblékla, moc se mi líbí lacláčky. Na ty si udělala i střih a vše je šité v ruce.


Tady je detail hlavičky, abychom měli možnost vidět, jak je tvarovaná. Šárka hlavu tvarovala pomocí papíru a lepidla a potom lepila látku. Líbí se mi ouško, moc se jí povedlo. Jsem ráda, že jsem mohla přinést novinky od Šárky a budu se těšit na další a vy jistě také.