neděle 31. ledna 2016

Mermaid Gown Barbie

Jak jsem na konci minulého příspěvku slíbila, tak dnes přicházím s panenkou, která snad potěší milovníky a znalce panenek Barbie. Omlouvám se jim za nepřesnosti, nejsem znalec Barbie.

Panenky Barbie sice nesbírám, ale několik panenek mám a určitě o nich napíšu. Poslední dobou více sleduji blogy sběratelů i sběratelek, kteří se Barbie věnují a přiznám se, že se mi panenky čím dál víc líbí. Krásce, kterou vám dnes představím, jsem odolávala asi týden a když byl poslední den, kdy byla panenka v akci, tak jsem neodolala a objednala si ji. Vezmeme to od začátku.







Tady je krásná Mermaid Gown Barbie. Přiznám se, že jsem dlouho váhala mezi dvěma panenkami, které měl obchod v nabídce a nakonec jsem zvolila tuhle. Něžnou blondýnku v nádherných růžových šatech.


Dalo mi to docela zabrat, než jsem ji vyprostila z krabice, je důkladně zajištěná proti poškození.


Šaty jsou v kolenou hodně úzké a tak se mi ji nepodařilo posadit na stojánek, nechtěla jsem šaty poškodit.




Jedním z důvodů, proč jsem si ji vybrala, je její obličej. Silkstone Barbie mají zvláštní tvářičku, alespoň pro mne ano.
Nemohla jsem se jí při focení nabažit, ale to určitě znáte. Jen bych potřebovala nějaký koutek, kde bych panenky mohla lépe nafotit.


Šaty jsou zapnuté na dva kovové patenty, což mi připadá, vzhledem k použitému materiálu, humpolácké. Existují plastové patentky a myslím, že by byly vhodnější.


Označení na zádech.



Já bych se na takových jehlách přizabila.


Panenka má samozřejmě certifikát pravosti.

Zatím bude bydlet v krabici, potřebuji skříňku, kde bych ji mohla vystavit a kde by se na ni neprášilo.

Jsem zvědavá na vaše ohlasy.