úterý 28. října 2014

Suve má nový pokojíček

Chtěla bych vám představit panenku Hujoo Baby Suve.



Jako většina panenkářek jsem objevila panenky BJD. Kloubové panenky, které jsou úžasně pohyblivé a dají se tím pádem i krásně fotit. Přála jsem si takovou panenku mít. Jak víte mám ráda mrňavé panenky a tak jsem si vybírala z těch maličkých. Pravda byly tu i cenové důvody. Narazila jsem na panenky Hujoo a vybrala si Hujoo Baby Suve. Panenka sice není z resinu, ale vůbec mi to nevadí. Původně jsem jednala s paní majitelkou jednoho, dnes už neexistujícího, internetového obchodu. Slíbila mi panenku objednat a že mi ji pošle na namalování obličeje. Jenže potom se stále na něco vymlouvala a trvalo to téměř 3/4 roku. Nechtěla jsem panenku shánět jinde a tak jsem pořád čekala. Paní potom obchůdek zrušila. Naštěstí jsem jí nic neplatila dopředu. Byla jsem hodně zklamaná. Potom jsem oslovila paní Lenku z http://www.panenka-panenky.cz/ a ona mi panenku objednala, přestože sami tuto značku neprodávali. U ní jsem si objednala i paruku. Panenka dorazila, ale neměla očka a tak jsem sháněla na Facebooku a očka se mi podařilo koupit. Poprosila jsem Ninu, která maluje krásné obličeje a ona panence udělala face up, připevnila jí očka. Moc se jí to povedlo.


Suve ve vypůjčených šatech, ještě bez oček a face upu.


Tady už má face up.


V nových šatech. A protože je to holka zvědavá, tak mi občas asistuje u počítače.


Už dlouho jsem obdivovala nábytek, který vyrábí Naďa a zde je adresa jejího blogu http://aba-panenky.blog.cz/, můžete se podívat, pro které panenky už dělala nábytek. Tak jsem chtěla objednat pro Suvinku postýlku a nakonec je z toho celý pokojíček.


Suve si přizvala k focení kamarádku.



Vyzkoušela, jak se jí bude chrupkat.


Tady zjistila, že se do postýlky vejdou obě.


Ve skříni zatím visí jenom vestička, budu to muset rychle napravit. Moc se mi líbí modro-bílá kombinace nábytku a myslím, že se k Suve hodí a doufám, že se jí líbí. Teď musím přemluvit manžela, aby mi vyrobil pokojíček a to bude asi chvíli trvat.
Ještě vám ukážu jednu kamarádku Suvinky a vy, které znáte Šárku, ji určitě poznáte.